Kas niin. Ystävämme herra Okapi on sitten kuvattu, ja mamma saa huokaista helpotuksesta.

Lonkat lähtivät Kennelliiton ihmeteltäväksi arviolla A/A ja kyynärpäät 0/0. Katsotaan millaisena tulevat takaisin. Lisäksi Jarolta kuvattiin selkäranka kallonpohjasta ensimmäisiin häntänikamiin (aivan priimaa kaikin puolin, kuvannut lääkäri ihasteli että on kuin oppikirjasta) sekä kintereet (edestä ja sivulta), jotka nekin olivat moitteettomat. Oikeassa kintereessä reisiluun ulkosyrjällä oli ihan pikkuriikkinen muutos, mutta niitä kuulemma on käytännössä jokaisella koiralla, jolta tuo kohta kuvataan, eikä se vaadi mitään toimenpiteitä tai huomiointia. Harrastuslajeista huolimatta.

Kuolleen kulmahampaan juurissa ei ollut muutoksia. Ihana hammaslääkärimme jäi vielä pariksi minuutiksi oman työaikansa jälkeen kommentoimaan kuvia, ja sovittiin, että hammas käydään juurihoitamassa pois päiväjärjestyksestä vuodenvaihteen jälkeen, jo ennen kuin mitään muutoksia tuleekaan. Eikä sitten tarvitse jännätä, sotkevatko nukuttamiset puolet ensi kesän kisakaudesta.

Siinä meni siis taas hyvä vainoharhaisuus ihan hukkaan. Toissapäivänä käytiin muuten uudestaan siellä fysioterapeutillakin, joka näytti vihreää valoa, että tuloksia on edelliskerrasta tullut. Vielä yksi visiitti ensi viikolla, ja sitten pitäisi olla taas uudenveroinen koira valmiina moneen menoon.