Käveltiin tuossa iltasella koiria pissattamassa, kun mies muun keskustelun lomassa tuumi Jaron stressaavan tukkakoirasta vähän. Koska asianomaiset nelijalkaiset kävelivät juuri tienpiennarta kylki kyljessä toisiaan suuremmin noteeraamatta, tiedustelin vähän tarkemmin, millaisesta käytöksestä moinen johtopäätös oli peräisin. "No kun ne nuolee jogurttipahvia, niin Jaro katsoo vain reppanana vierestä, jos tukkakoira menee röhnöttämään siihen koko pahvin päälle. Sitten pitää työntää tukkista sivummalle, tai siirtää tölkkiä vähän Jaroon päin, niin sekin pääsee syömään."

Niin siis hetkinen... Tukkakoira ja Jaroko ovat nuolleet aukileikattua jogurttitölkkiä yhtäaikaa? Eikä kumpikaan pörise ruuastaan? Ja jos karvamato ei rönötä siinä pahvilla, Jaro kuitenkin syö myös? "Joo, ja on siinä Jusakin. Ei niillä ole mitään ongelmaa."

No juu. Voi olla, etten olisi itse uskaltanut päästää kaikkia kolmea koiraa alle A4:n kokoiselle herkkupaikalle yhtäaikaa vielä hetkeen, mutta eihän siinä sitten.  Pääasia, että homma toimii. Enkä ole ihan satavarma, lasketaanko sitä miten pahaksi stressaamiseksi, jos ei halua karvoja ruokaansa.