Yhdistelmää Jaro + toinen koira ei ole aikaisemmin radalla nähty, mutta pitipä nyt kokeilla sekin. Jos vaikka sitä ryhmäkoejuoksua joskus... Saimme Jusan valloittavan puolisiskon Olivian kaveriksemme sprinttimatkalle. Olivia laitettiin sisäkoppiin, jotta Jarppa ehtii varmasti noteerata, että radalla on joku muukin. Tai no, ainakin sillä maksimoitiin se mahdollisuus, että näin kävisi.

Ensinnäkin, sananen Oliviasta. Voi hyvänen aika, että siinä on herttainen juoksija! Se raukkaparka ei varmaan edes nähnyt viehettä enää kaarteeseen tullessaan (Jaro oli himppasen turhan nopea), mutta se juoksi aivan täysillä ja naama loistaen loppuun asti! Eikä mitään isotteluja vieheellä, se oli vain kauhean onnellinen, kun oli niin hieno juoksu ja kaikkea! Saatoin ehkä rakastua.

Jarppa sai juoksusta paitsi kokemusta, myös kellotetun ajan: 21,7 s! Faaraokoiran rataennätys HVK:lla on tuolla matkalla 20,96 (Leeward's Agent Orangen juoksema, tietysti), joten sanoisin, että ei paha. Japi onkin turboahdettu antilooppi!